Houtrotreparatie in Leiderdorp

De meest hardnekkige vijand van uw houtwerk is houtrot. Tijdig onderhoud voorkomt dat houtrot optreedt, waarmee u zich op ten duur bespaart van verhoogde kosten. Lees hieronder waarom het onverstandig is om het aanpakken van houtrot uit te stellen.

Houtrotreparatie

Met name oudere woningen en bedrijfspanden bevatten veel elementen waarin hout verwerkt is. Denk hierbij aan raamkozijnen, deuren, deurposten en steunbalken. Houtwerk zorgt voor een statig aangezicht en verhoogt daarmee uw wooncomfort. Helaas is hout ook een kwetsbaar materiaal. Door de jaren heen kunnen schimmels, die zich binnenin het hout vormen, uw hout dusdanig aantasten dat rotvorming ontstaat.

Indien er niet tijdig wordt ingegrepen, kan het voorkomen dat uw raamkozijn of deurpost volledig vervangen dient te worden. Wanneer er echter tijdig onderhoud wordt gepleegd, is deelvervanging voldoende.

Indien u ons inschakelt voor houtrotreparatie, zorgen wij ervoor dat uw houtwerk weer in topconditie komt te verkeren. Wij werken enkel met duurzame producten die lange tijd meegaan. Zodoende bespaart u kosten en profiteert u van het comfort van een veilige woon- of werkomgeving.

Klein Onderhoud

Naast het grondig aanpakken van het onderhoud van uw woning of bedrijfsruimte kunnen wij u ook tussentijds bijstaan met een vakkundig oog. Ons motto luidt niet voor niets; voorkomen is beter dan behandelen.

Indien u in uw woning of bedrijfspand sporen van achterstallig onderhoud ontdekt, schroom dan niet om een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen.

Deel deze pagina met anderen:
Facebook Twitter Linkedin Email