Informatie Onderhoudsdiensten

Deze pagina heeft als doel u te informeren over zaken die nauw verbonden zijn met het plegen van onderhoudsdiensten aan uw woning of bedrijfsruimte. Lees hieronder meer over het verlaagde BTW-tarief van 6% en over onze leveranciers.

6 % BTW-tarief

Voor het onderhoud van particuliere woningen ouder dan 2 jaar kunt u aanspraak maken op het verlaagde BTW-tarief van 6%. Door ons geleverd schilderwerk, stucwerk of houtrotreparatie aan uw woning zijn diensten die onder deze gunstige regeling vallen.

De 6% BTW-regeling is van toepassing op de arbeidsuren die berekend worden voor uw uit te voeren project. Voor de gebruikte materialen zijn wij wettelijk verplicht het gebruikelijke tarief van 21% te rekenen.
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, indien u meer wilt weten over de voorwaarden die gekoppeld zijn aan het verlaagde BTW-tarief van 6%.

Leveranciers

Jasper Taillie Schilderwerken werkt uitsluitend met nauwkeurig geselecteerde producten van gerenomeerde merken. Hiermee garanderen wij u een hoge standaard met het oog op de kwaliteit van de door ons geleverde diensten.

Onze selectie bestaat uit de volgende merken:

  • Sikkens
  • Farrow & Ball
  • Painting The Past

Onze leveranciers houden ons regelmatig op de hoogte van de nieuwste producten en toepassingen, waardoor we u altijd van advies op maat kunnen voorzien.

Deel deze pagina met anderen:
Facebook Twitter Linkedin Email